Java-Blend Amsterdam

Wijnbar

Wijnbar Java-Blend Amsterdam

Geniet van een goed glas wijn en bijpassende bites. De wijnbar is woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 16:00 uur tot laat in de avond.

Even voorstellen: sommelier Robert Braam Robert begon 15 jaar geleden Bubbles & Wines. Een wijnbar met (inter)nationale faam in hartje centrum. Daarvoor werkte hij jarenlang bij Grand Hotel Krasnapolsky, waar hij onder andere in de wijncommissie zat voor NH Hotels. Nu is de tijd rijp voor een nieuw hoofdstuk op het Java-eiland. Zijn motto: better wining than whining!

Zin in een goed glas wijn?

Gastheer Robert Braam serveert uitstekende wijnen onder genot van bijpassende bites. De gevarieerde wijnselectie wisselt geregeld, dus laat je keer op keer verrassen. Geniet van smaakvolle wijnen van het seizoen en Roberts persoonlijke keuze.

Bijpassende bites

Wij serveren onder andere kazen van L’Amuse, Spaanse delicatessen van PureHam en charcuterie van Nice to Meat. Robert kiest altijd voor kwaliteit en werkt met lokale producten.

Verken verschillende wijn

De wijnen worden o.a. geserveerd vanuit Enomatic-systemen en met behulp van Coravin, de nieuwe manier van wijn serveren zonder de fles te ontkurken. Op deze manier behouden de wijnen altijd de optimale kwaliteit en kun je wijnen proeven uit verschillende jaren, regio’s en van verschillende druiven.

Wijnproeverij

De wijnproeverij bevindt zich in de kelder van de wijnbar. In overleg kan een proeverij ook buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.

Koffiehuis en wijnbar Java-Blend Amsterdam onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer, gastvrijheid en vervult een buurtfunctie voor het Oostelijk Havengebied. Overdag geniet je er van een goede kop koffie en lunch bij het koffiehuis. En ‘s avonds van een goed glas wijn en hapjes in de wijnbar. Bij mooi weer ontspan je er heerlijk op het terras met uitzicht op de IJhaven en Jan Schaeferbrug.

Reserveer en meer info: r.j.braam1966@kpnmail.nl of 020 – 624 7525 / 06 – 546 32 973.