Java-Blend Amsterdam

Betaalbare maaltijd

Voor woensdag- donderdag- en/of vrijdagavond een maaltijd in huis!

Beste Buurtbewoners van het Java-eiland,

In deze periode (t/m 6 april a.s.) moeten we elkaar helpen en bijstaan. Voor de ouderen van het Java-eiland start buurtcafé Java-Blend Amsterdam met het bereiden van warme maaltijden voor de woensdag-, donderdag- en/of vrijdagavond.

De betaalbare maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald. Een maaltijd kost € 7,50 of tegen het inleveren van 2 Makkies ook worden verzilverd. Om zo goed mogelijk iedereen van dienst te kunnen zijn, willen wij vooraf weten of je gebruik wilt maken van deze maaltijdservice. Hieronder de gevraagde spelregels, nl;

– meld je aan via info@javablendamsterdam.nl of bel 020-3585225 en geef door,

*  het aantal personen
* thuisbezorgd of afhalen
* welke dag(en) van de week een maaltijd
* adresgegevens
* telefoonnummer (voor de bereikbaarheid)

Alle maaltijden worden op woensdag tussen 16:00 – 17:00 bij u thuisbezorgd en de betaling geschiedt contant of eventueel achteraf. Bij het afhalen van een maaltijd op woensdag tussen 17:00 – 18:00 uur kan met de pin worden afgerekend. Ook kan een maaltijd zowel bij het bezorgen of afhalen met 2 Makkies worden verzilverd. Zo heeft u voor maximaal 3 dagen (een) maaltijd(en) in huis!!

Maaltijd(en) voor 1, 2 en/of 3 april:
  • rendang met witte rijst, boontjes en gekookt ei, kroepoek
  • lasagna bolognese met witlof/kartoffelsalade
  • bami goreng met stukjes kip en gebakken ei

Zelfstandige ondernemers missen op dit moment inkomsten en doen er alles aan om deze periode door te komen. Vanuit de overheid worden wij bijgestaan in onze eerste levensonderhoud d.m.v. een bijstandsregeling. Echter voor kleine lokale ondernemers is het een mooi gebaar, maar niet zaligmakend. Daarom is Java-Blend Amsterdam ook een geefactie gestart. Alle vrijwillige donaties (anoniem) kunnen via de link https://www.geef.nl/nl/actie/steun-java-blend-amsterdam-op-het-java-eiland/donateurs worden gedaan.

Steun de lokale ondernemers!!

Java-Blend Amsterdam wenst iedereen veel sterkte, kracht en een groot saamhorigheidsgevoel!!