Java-Blend Amsterdam

Pakketdienst UPS en Homerr

Homerrpoint Java-eiland

Een centraal pakketpunt voor buurtbewoners rondom het Oostelijk Havengebied. Homerrpoint Java-eiland ontvangt pakketten van UPS en Homerr (duurzaam gratis retour). Buurtbewoners kunnen makkelijk pakken via deze weg komen ophalen en brengen.

UPS pakketdienst:

Pakketten van UPS kunnen zowel worden ingeleverd en opgehaald. Betaal(zendingen) is voor diverse bedrijven mogelijk. Op de website van deze bedrijven wordt meer uitleg gegeven over de procedure van verzending. Het ophalen van pakketten gaat middels een geldig ID-bewijs of bij machtiging van de geadresseerde persoon. UPS klantservice is bereikbaar op nummer: 020 – 50 40 500

Homerr:

Homerr verwerkt op dit moment de retouren van ASOS. Via de link www.asos.com kunnen pakketten van ASOS vooraf  bij de optie Homerr – Duurzaam retour sturen worden aangemeld. Na aanmelding ontvangt u een QRcode als email in uw berichtenbox. Deze QRcode wordt bij de aanlevering van uw retourpakket gescand. Ook dit jaar volgen andere bedrijven zoals Zalando, Wehkamp, Zara en Amazon om via Homerr pakketten makkelijk te retourneren.

Openingstijden Homerrpoint Java-eiland:

Maandag (gesloten)
Dinsdag en donderdag             9:00 – 19:30 uur
Woensdag en vrijdag                9:00 – 16:30 uur
Zaterdag en zondag                 10:00 – 16:00 uur